Aan deze wedstrijd deelnemen kan enkel in de winkel , hier zijn ook elke maand tips aanwezig voor te raden uit welk land de volgende praline zal afkomstig zijn.

Win een reis
…naar jouw droombestemming !
WIN EEN REIS NAAR ÉÉN VAN DE 10 CHOCOLADE ORIGINE LANDEN NAAR KEUZE

Van september 2017 tot juni 2018 lanceert Valentino 10 nieuwe pralines, elk van een verschillende origine chocolade waarvan de cacaobonen uit een specifiek land komen. Maandelijks kan je in onze Valentino-winkels dus een nieuwe praline proeven en raden waar onze volgende praline van de maand vandaan zal komen. In de winkel geven wij enkele tips om je te helpen bij je keuze. Waag ook een gokje bij het invullen van de schiftingsvraag*. Hoe meer je meespeelt en juist antwoordt, hoe groter je kans om een reis te winnen voor 2 personen naar jouw droombestemming (1 van de 10 herkomstlanden naar keuze). De winnaar wordt in juni 2018 bekendgemaakt en krijgt een cadeaubon om zijn reis bij Omnia Travel Brussel te boeken. *Actie onder voorwaarden.
   

Over de wedstrijd

HOE WIN IK EEN DROOMREIS

 Valentino chocolatier geeft 1 cadeaubon ter waarde van € 3500 weg, geldig voor een reis voor 2 personen bij Omnia Travel Brussel. Je kan je bestemming  zelf kiezen uit 1 van de 10 landen waarvan de origine chocolade van de pralines in deze actie afkomstig waren. Deelnemen aan deze wedstrijd kan enkel in de Valentino-verkooppunten  door het officiële formulier volledig en correct in te vullen. De winnaar is diegene die gedurende de komende 10 maanden (maximaal 1 antwoord per maand) de meeste juiste antwoorden geeft en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert. Die schiftingsvraag luidt als volgt: “Hoeveel mensen zullen er in totaal deelnemen aan deze wedstrijd? (Unieke personen die meespelen tussen 1 september 2017 en 31 mei 2018)”.

 

 

 

 

Bekendmaking van de winnaar

De winnaar wordt begin juni 2018 bekendgemaakt door Valentino chocolatier via een persoonlijk bericht per e-mail, op Facebook of per telefoon. De reis moet binnen de 12 maanden na overhandiging van de cadeaubon geboekt worden en moet voor maart 2019 plaatsvinden. Zo niet, is de cadeaubon nietig en verliest de winnaar zijn recht op deze cadeaubon. Het bedrag zal nooit cash overhandigd worden. Indien het budget van de cadeaubon niet volstaat voor de volledige reis, dan is de winnaar verantwoordelijk voor het betalen van de extra kosten na overleg en overeenkomst met Omnia Travel Brussel, Louizalaan 285, 1050 Brussel, tel. 02 645 56 12. Valentino kan te allen tijde zelf het reglement wijzigen of de actie stopzetten wanneer Valentino dat nodig acht.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de actie , we nemen enkel deel als verkooppunt.van Valentino chocolade