Huidig assortiment in de winkel

Check eventueel de sub-pagina voor meer gedetailleerde informatie met betrekking tot allergenen (gluten , lactose , noten , alcohol , suikervrij)

Bovenstaande pralines van chocolatier Valentino zijn met veel vakkennis en liefde bereidt om u als klant of ontvanger van een geschenk te laten smullen van deze lekkernijen. Valentino heeft momenteel een gamma van een 90-tal soorten pralines beschikbaar waarvan Choc-Aholic probeert een assortiment beschikbaar te hebben in de winkel van een 45-50 soorten , enkele gevestigde waarden en af en toe een andere smaak om eens kennis mee te maken. Verder biedt Valentino ook schilfertruffels , zeevruchten , orangettes , pate de fruits en koekjes in het assortiment aan.

De afgelopen 40 jaar is Valentino bezig geweest met een plaats op de nationale en internationale markten te veroveren, en deze plaats ook te bestendigen door steeds te blijven vernieuwen en experimenteren met nieuwe smaken.

Enkele algemene smaken waar Valentino aan gewerkt heeft in de 40 jaar dat ze reeds bezig zijn : praliné , fruitcrèmes , verschillende roomvullingen , vullingen op basis van likeur , met noten in verwerkt , karamel , verschillende ganaches , suikervrije , rekening houdend met allergenen.

Er is ook een bier speciaal ontworpen om in combinatie met fondant chocolade te degusteren , met name het Where Beer meets chocolate bier. Dit werd ook door een lokale brouwerij gebrouwen en is ook beschikbaar bij Choc-Aholic. We bieden ook een boek aan met een 40-tal combinaties van bieren en welke pralines er bij passen als je eens op zoek bent naar een alternatief voor op de feesttafel of gewoon een gezellige avond.